• | 037/694-700
  • | plamen@plamen-ks.rs

decoration PLAMEN decoration

flower
lunch

Zajedno

Mi smo porodična firma. Svesni smo da samo zajedničkim trudom možemo poslovati najbolje i zato se uvek držimo ovog slogana!

lunch

Poverenje

Uz iskrenu posvećenost i angažman svih naših članova stekli smo veliko poverenje među kupcima. Nastavićemo da ga održavamo!

lunch

Uspeh

Konkurentnost na tržištu je početak, pozitivno poslovanje je napredak, a svakodnevna saradnja sa vama je uspeh!

lunch

Budućnost

Učimo iz prošlosti kako bismo nastavili tradiciju, a zagledani smo u budućnost. Sa nama je ona osigurana!

Istorijat

decoration Osnovani 2002 decoration

flower

Preduzeće Plamen je osnovano 24. 01. 2002. godine u Kruševcu i od tada uspešno posluje i bavi se prodajom čvrstih energenata i to sve vrste uglja za kotlove i šporete i ogrevnog drveta kao i prodajom briketa za loženje. Osnivač i direktor je Ljubinko Garović, dipl. ecc. Preduzeće zapošljava 10 radnika koji zajedničkim radom dovode preduzeće do uspeha. Stovarište je kompletno opremljeno za obavljanje poslova distribucije energenata i ogreva, kako domaćinstvima tako i institucijama. Posedujemo vagu, 2 šlepera nosivosti do 25 tona, 3 kiper vozila nosivosti do 6t, kamion šticar namenjen za šumarske delatnosti, i jos 3 kamiona namenjenih za prevoz ogreva.


Snabdevamo veliki broj domaćinstava, sindikata (Udruzenje Penzionera Grada Kruševca, Udruženje Penzionera Opštine Trstenik, Udruženje Penzionera Opštine Aleksandrovac, JKP Vodovod Kruševac, Kruševac Put AD, Cooper Tires, Trayal AD, Opšta bolnica Kruševac, PU Nata Veljković, Gradska Uprava Kruševac, EMS Kruševac, Vino Župa Aleksandrovac, JKP Aleksandrovac, RFZO Kruševac, Policijska uprava Kruševac, Poslovni Centar Kruševac, Rubin i još mnoge druge), kao i osnovne škole u Kruševcu i okolini. Ugalj nabavljamo iz rudnika u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori i iz Rusije (Ruski ugalj: Sibir i “Chernogorskie kopi”). Bisnode Srbija dodelila je u decembru 2016. godine preduzeću Plamen d.o.o. Kruševac Sertifikat bonitetne izvrsnosti AA čime se potvrđuje da poslovni subjekat spada u viši razred bonitetne izvrsnosti u Srbiji.

decoration Naši partneri decoration